Megnézem!
Bezár!
A Gyukli-Pince a világfajták mellett hangsúlyt fektet a magyar fajtákból készülő borokra is. 2010-es kísérleti telepítéseinkkel új fajtákat, szőlő és talajművelési módokat tervezünk megvalósítani.
.hu .de

A balatonfüredi szőlőmag aranya

Immáron hatodik éve, hogy a balatonfüredi Gyukli Pince elkötelezte magát az egészség és a környezet védelme érdekében. A vegyszermentes szőlőművelés, a segédanyagok nélküli bor és a melegítő szőlőmagpárnák mellett két új termékünkre hívjuk fel a figyelmet.

Mostantól kapható a pincészet kínálatában a hidegen sajtolt 100% szőlőmagolaj és a szőlőmagőrlemény is. A hangsúly ezen termékek esetében is a természetességen és az egészségen van.

Rendeléseiket az info@gyuklipince.hu címen várjuk!

A termékek jótékony hatásairól és felhasználási javaslatairól az alábbi linkekre kattintva olvashat:Borkóstoló Freiburgban

Sok szeretettel várjuk Önt, családját és ismerőseit a 2015. február 7-én, szombaton 16 órai kezdettel megrendezésre kerülő magyar nyelvű borbemutatómra.

Az este folyamán beszélgetünk az ökológiai szőlőgazdálkodásban rejlő perspektívákról, a freiburgi kutatóintézet feladatairól, a szőlőfajták nemesítésének csodálatos világáról, valamint a jégbor és a csúcskategóriájú desszertborok készítésének titkairól. Párhuzamot vonunk a magyar és a német borvidékek között, valamint a két ország új előállítású szőlőfajtáiról is szót ejtünk. Tovább--->>>

Év végi híradó

Kedves Barátaink!


Az év vége felé számtalan pozitív impulzus ér bennünket. Az országkóstolón nyert három csillagos magyar borkiválóságunk a Cserszegi Fűszeres után, az első bio borunk a Solaris egy nemzetközi megmérettetésen nyert nagy aranyat. A borkóstolókon és borszemináriumokon új tematikával mutattuk be az érdeklődőknek és a szakmai közönségnek az ökológiai szőlőművelésben és a vörös borokban található egészségvédő rezveratrol szerepét. Bízunk benne, hogy a következő esztendő tovább motivál bennünket, hogy folytassuk az utat, melyen elindultunk. Tovább--->

‹«   «   1   2   3   4   5   6   »   »›

Wedding Photography
Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület
Balatonvin Borlovagrend Egyesület
Karolina Kávéház és Koktélbár
Gyukli Pince Balatonfüred
Balatonfüred Város Honlapja

 


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Gyusecco

Kínálatunkban megtalálható a gyöngyözőbor is, amit speciális technológiával készítünk el minden évben egy általunk kiválasztott alapborból. Az eljárás érdekessége, hogy amíg a pezsgőben a borhoz adott cukor és élesztő által létrejövő forrásából keletkezik a szénsav, addig a gyöngyözőborban és a habzóborban ugyanez mesterséges úton kerül az italba. A hideg folyadékban jobban oldódik a szénsav, (gondoljunk csak arra, hogy egy meleg szénsavas üdítő jobban felhabzik nyitáskor, mint egy hideg,) ezért a csendes bort először 5-10 fokra kell lehűteni. Ezután következik a nagy nyomású szénsav elnyeletése mindaddig, amíg a tartály nyomása 3 bar nyomást el nem éri. A kész gyöngyözőbort nyomás alatt palackozzuk, majd fektetve néhány napig pihentetjük. Ugyanis ekkorra éri el a kívánt 1-2,5 bar körüli nyomást, ami megkülönbözteti a habzóbortól, melyben a nyomás legkevesebb 3 bar. Gyöngyözőborral először 2008-ban álltunk a borfogyasztók elé. Ekkor egy Olaszrizling volt az alapbor, majd pár év fajtákkal való kísérletezés után sikerült megismernünk a hozzánk érkező fogyazstók igényeit. Hosszú évek óta az Irsai Olivér és a Kékfrankos rozé a gyöngyözőboraink alapbora. 

 

 

 

 

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

balatonfüredi pincészet, pincészet balatonfüreden, Gyukli Gyula borász, füredi borászat, balatonfüredi borok, balatonfüredi boros pince, Gyukli pince füreden, Balatonfüredi Gyukli pince, Balatonfüred-Csopaki borvidék, Balatonfüredi Solaris, Balatonfüredi Olaszrizling, Óbudavári Juhfark

 

Impresszum | | | Tartalom: *Gyukli Pince* 1983 - 2017 | Klikk: 7526 / 2664
Gyukli Gyula borász | Balatonfüred | Gyukli Pincészet Veszprém megyében Balatonfüreden
2011. július 25.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Kínálatunkban megtalálható a gyöngyözőbor is, amit speciális technológiával készítünk el minden évben egy általunk kiválasztott alapborból.

Tulajdonos: Gyukli Gyula borász

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Gyöngyözőbor - | Gyukli Pince Balatonfüred - balatonfüredi pincészet - balatonfüredi borok | Kínálatunkban megtalálható a gyöngyözőbor is, amit speciális technológiával készítünk el minden évben egy általunk kiválasztott alapborból.

Szlogen: A Gyukli-Pince a világfajták mellett hangsúlyt fektet a magyar fajtákból készülő borokra is. 2010-es kísérleti telepítéseinkkel új fajtákat, szőlő és talajművelési módokat tervezünk megvalósítani.

Linkfelhő: Gyöngyözőbor, habzóbor, secco, alapbor, szénsav, pezsgő, 1-2,5 bar nyomás, csendes bor

Készült: 2011. július 25.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár