Megnézem!
Bezár!
A Gyukli-Pince a világfajták mellett hangsúlyt fektet a magyar fajtákból készülő borokra is. 2010-es kísérleti telepítéseinkkel új fajtákat, szőlő és talajművelési módokat tervezünk megvalósítani.
.hu .de

A balatonfüredi szőlőmag aranya

Immáron hatodik éve, hogy a balatonfüredi Gyukli Pince elkötelezte magát az egészség és a környezet védelme érdekében. A vegyszermentes szőlőművelés, a segédanyagok nélküli bor és a melegítő szőlőmagpárnák mellett két új termékünkre hívjuk fel a figyelmet.

Mostantól kapható a pincészet kínálatában a hidegen sajtolt 100% szőlőmagolaj és a szőlőmagőrlemény is. A hangsúly ezen termékek esetében is a természetességen és az egészségen van.

Rendeléseiket az info@gyuklipince.hu címen várjuk!

A termékek jótékony hatásairól és felhasználási javaslatairól az alábbi linkekre kattintva olvashat:Borkóstoló Freiburgban

Sok szeretettel várjuk Önt, családját és ismerőseit a 2015. február 7-én, szombaton 16 órai kezdettel megrendezésre kerülő magyar nyelvű borbemutatómra.

Az este folyamán beszélgetünk az ökológiai szőlőgazdálkodásban rejlő perspektívákról, a freiburgi kutatóintézet feladatairól, a szőlőfajták nemesítésének csodálatos világáról, valamint a jégbor és a csúcskategóriájú desszertborok készítésének titkairól. Párhuzamot vonunk a magyar és a német borvidékek között, valamint a két ország új előállítású szőlőfajtáiról is szót ejtünk. Tovább--->>>

Év végi híradó

Kedves Barátaink!


Az év vége felé számtalan pozitív impulzus ér bennünket. Az országkóstolón nyert három csillagos magyar borkiválóságunk a Cserszegi Fűszeres után, az első bio borunk a Solaris egy nemzetközi megmérettetésen nyert nagy aranyat. A borkóstolókon és borszemináriumokon új tematikával mutattuk be az érdeklődőknek és a szakmai közönségnek az ökológiai szőlőművelésben és a vörös borokban található egészségvédő rezveratrol szerepét. Bízunk benne, hogy a következő esztendő tovább motivál bennünket, hogy folytassuk az utat, melyen elindultunk. Tovább--->

‹«   «   1   2   3   4   5   6   »   »›

Wedding Photography
Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület
Balatonvin Borlovagrend Egyesület
Karolina Kávéház és Koktélbár
Gyukli Pince Balatonfüred
Balatonfüred Város Honlapja

 


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Balatonvin Borlovagrend
  • Borlovagrendi Zászló
    Borlovagrendi Zászló

 

Feladatunk
 
Az egyesület feladata a Balatonfüred-Csopaki borvidék történelmi és kulturális hagyományainak ápolása, szőlőtermesztési technológiák fejlesztése és a talaj, valamint éghajlati adottságokban oly speciális lehetőségeket kínáló, itt termett Olaszrizling borfajta által érvényesített gasztronómiai szépségek elismertetése és megkedveltetése.
 
Szőlő és Bor Nemzetközi Városa
 
Borlovagrendünk kezdeményezte és dolgozta ki 1987-ben a Szőlő és bor nemzetközi évében a Szőlő és Bor Nemzetközi Városa címért meghirdetett pályázatot, mely alapján Balatonfüred városnak tanácselnöke, Dr. Ádám István e címről szóló oklevelet Rómában vehette át az ott megtartott O.I.V. (Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Hivatal) kongresszuson.
 
Felvonulások
 
A borlovagrend szoros kapcsolatot alakított ki a borvidék településeivel, azok szőlőtermelőivel. Ennek megfelelően a települések szervezéseiben megrendezett borünnepek, szüreti felvonulások keretein belül avatásokat rendezünk, ahol a helyi szőlő-bortermelők is borrendünk tagjaivá lesznek.
 
Tevékenységünk
 
Tevékenységünkkel Balatonfüred a szőlő-bor városa hírnevét kívánjuk elsősorban öregbíteni különböző rendezvényeken és nemzetközi kapcsolatokon keresztül, azért, hogy az idegenforgalomban a szőlő-bor szerepe növekedjen, a Balaton mellett e kiváló italért is keressék fel e tájat, az itt élő embereket.
 
Tagok
 
Borlovagrendünknek 140 tagja van, akik rendszeresen részt vesznek összejöveteleinken, munkában, többszáz tiszteletbeli tag segíti tevékenységünket, akik az elmúlt közel három évtizedben kerültek avatásra, akik ma is szószólói kiváló zászlós borunknak, a Balatonfüred-csopaki rizlingnek és e tájon termelt egyéb borfajtáknak.
 
Bővebb információért látogassanak el a Balatonvin oldalára!

 

 

 

 

 

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

balatonfüredi pincészet, pincészet balatonfüreden, Gyukli Gyula borász, füredi borászat, balatonfüredi borok, balatonfüredi boros pince, Gyukli pince füreden, Balatonfüredi Gyukli pince, Balatonfüred-Csopaki borvidék, Balatonfüredi Solaris, Balatonfüredi Olaszrizling, Óbudavári Juhfark

 

Impresszum | | | Tartalom: *Gyukli Pince* 1983 - 2017 | Klikk: 7560 / 2698
Gyukli Gyula borász | Balatonfüred | Gyukli Pincészet Veszprém megyében Balatonfüreden
2011. július 25.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A Balatonvin borlovagrend feladata, célja, tevékenysége a Balatonfüred-Csopaki borvidéken

Tulajdonos: Gyukli Gyula borász

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Balatonvin Borlovagrend Egyesület - | Gyukli Pince Balatonfüred - balatonfüredi pincészet - balatonfüredi borok | A Balatonvin borlovagrend feladata, célja, tevékenysége a Balatonfüred-Csopaki borvidéken

Szlogen: A Gyukli-Pince a világfajták mellett hangsúlyt fektet a magyar fajtákból készülő borokra is. 2010-es kísérleti telepítéseinkkel új fajtákat, szőlő és talajművelési módokat tervezünk megvalósítani.

Linkfelhő: Balatonfüred-Csopaki borvidék, idegenforgalom, Olaszrizling, gasztronómia, szőlő és bor nemzetközi városa, felvonulások,borlovagrend, avatási ceremónia

Készült: 2011. július 25.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár